Kommunikation med kunder: Sådan fungerer det nu!

Klientinformation, informationsindsamling – denne service er præcis, hvad dine kunder har brug for nu!

Dette handler om tilstedeværelse – Jeg er der for dig, jeg lytter til dig!

Usikkerheden og bekymringerne hos kunderne er stor – uanset om de forekommer berettigede i individuelle tilfælde eller ej.

Du kan kun forbedre dit telefon-hotline med et godt informationskoncept: Tjenester i lønninger, bogføring, osv.

Her har du muligheden for at ikke beregne applikationer til redningspakken – men på samme tid opretholde det månedlige gebyr uændret på trods af faldende salg. Dette vil hjælpe dig med at undgå diskussioner om gebyrreduktioner i mindst de næste to måneder.

Den anden mulighed er at beregne gebyret, men at gøre det moderat og at fortælle det til dine klienter.  Se selv, hvor din nedre grænse er.

Ligegyldigt hvordan du vælger, fortæl din klient nu, hvad de kan og bør forvente af dig på dette tidspunkt. Selv i normale tider er uklare gebyrer farlige på forhånd – nu kan de være dødelige.

Mit tip for kommunikation: ”Vi holder på bolden for dig. Vores radarer på alle kanaler er i fuld sving. Derudover forbliver bogføring og lønninger vigtige tjenester for at have de nødvendige dokumenter klar, når du ansøger om lån og tilskud. Vi fakturerer vores support korrekt og med følsomhed. Vi vil diskutere betalingsaftaler med dig på forhånd.  Sammen vil vi gennemgå denne tid bedst muligt. Håber, at vi kan sige senest ved årets udgang: Det kunne have været værre!”

Hvis der er nogen, som kan bruge hjælp med det tyske skattesystem, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: