Det er en tid for klientloyalitet!

Advokatfirmaet er i fuld gang – som om det ikke havde gjort det før …  Men nu på en eller anden måde anderledes. Skattekontorets frister er pludselig ikke længere retningslinjen – usædvanligt?

Til dette kommer en helt anden prioritering frem: rådgivning – og energisk. Og fristen er varm: Umiddelbart!

De sidste uger foregik bogstaveligt talt helvede i vores netværk: telefonhotline, informationsindsamling, applikationer, …

Og denne uge vil ikke være stille, fordi de nye redningsfaldskærme ønsker at blive åbnet.  Og som altid accepterer du udfordringen – vi forventede ikke det ellers.  Dit job som en betroet rådgiver er nu at berolige dine klienter med al berettiget “panik”. Og at tage de nødvendige foranstaltninger hurtigt og uden noget hektisk tempo.

Altså: meget arbejde – og uden betaling?  Solidaritet er bestemt dagens orden. Og der vil også være et tidspunkt efter krisen. Og så vil vi gerne fortsætte med at passe vores kunder.

Så tiden nu er også en tid med klientloyalitet. Hvis dine kunder føler, at de er godt ivaretaget, både professionelt og personligt, vil de ikke glemme det. Med andre ord, hvis klienter føler sig forladte, glemmer de ikke.

Men med et ikke ubetydeligt antal af dine kunder falder salget – nu eller sandsynligvis meget snart. Det er kun et spørgsmål om tid, før kunderne tager deres omkostninger under mikroskopet. Men det er er et tema for fremtiden…

Hvis der er nogen, som kan bruge hjælp med det tyske skattesystem, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: