Tyskland forbyder forsamlinger

Bilerne holder i kø ved grænsen mellem Tyskland og Danmark, hvor kun varekørsel og personer med anerkendelsesværdigt formål slipper igennem. Samtidigt er Tysklands regering blevet enige om at forbyde forsamlinger på mere end to personer.
Familier og mennesker, der deler husstand, er undtaget fra de nye regler.
Forbuddet er det nyeste tiltag i forsøget på at dæmpe spredningen af corona. Det vil ifølge det tyske nyhedsbureau DPA vare i mindst 14 dage.
Det betyder også, at restauranter og barer, der endnu ikke er lukket, straks skal lukke ned. Det samme skal frisører, tatovører, massører og kosmetologer.

Og hvis du imidlertid har brug for en god ven, der hjælper dig med vækst i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: