Bank-Corona-hjælp til virksomheder

Den tyske regering har besluttet en pakke med hjælp til støtte for virksomheder for at tackle Corona-krisen. KfW’s (Kreditanstalt für Wiederaufbau) opgave her er at lette den hurtige forsyning af virksomheder med likviditet. Med henblik herpå vil KfW bruge eksisterende kreditprogrammer i forbindelse med bankoverførsler og syndikeret finansiering. På den vej vil banken forbedre adgangsbetingelserne for virksomhederne.

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig med det, så kan du meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland!

Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: