Danmarks naboland Tyskland hjælper virksomheder med milliardpakke

Den tyske finansminister, Olaf Scholz, siger, at hans regering vil hjælpe de tyske virksomheder med ubegrænsede kreditprogrammer for at modgå coronavirus-krisen. Det er en god nyhed for danske virksomheder der exporterer til Tyskland.

Det er især små og mellemstore virksomheder, der er særligt hårdt ramt. Turbulensen på finansmarkederne gør, at de virksomheder, som i grunden er livskraftige, kan få vanskeligt ved at finansiere sig selv. Derfor er det vigtigt, at bankerne fortsætter med at betjene virksomhederne med lån, så kredittilførslen ikke svigter.

Der er ikke nogen øvre grænse for den kredit, som statsbanken vil tilbyde. Ifølge Tysklands finansminister er det et løfte til en værdi af 614 milliarder euro (4588 milliarder kroner).

Og hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
#danrevision
#etableringityskland
#revisorityskland
About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: