Tysksproget personale er blandt de vigtigste instrumenter på det tyske marked

At der er en vigtig konkurrencefordel, hvis danske virksomheder kan kommunikere på tysk med deres tyske samarbejdspartnere, mener Dansk Erhverv og Dansk Eksportkredit in en ny Markedsrapport Tyskland.

Danske virksomheder er vellidte samarbejdspartnere, og Danmark har stadig et positivt image i Tyskland, ligesom mange tyske virksomheder værdsætter den høje kvalitet og fleksibilitet. At trænge igennem på det tyske marked kræver forberedelse og tålmodighed. Man skal ikke lade sig snyde af, at Tyskland er et nærmarked, og det er vigtigt at afsætte de nødvendige ressourcer i virksomheden og sætte sig grundigt ind i hvilke regler, der gælder for ens virksomhed på det tyske marked – lige fra certificering til juridiske spørgsmål. Rådgivning er nødvendigt for at undgå dyre faldgruber.

Det er en vigtig konkurrencefordel, hvis danske virksomheder kan kommunikere på tysk med deres tyske samarbejdspartnere. At ansætte tysksproget personale og/eller medarbejdere med eksporterfaring er blandt de vigtigste instrumenter i virksomhedernes forberedelse. Det viser, at virksomheden mener det seriøst, og det bliver nemmere at undgå misforståelser. Tyskland er med sin centrale placering i Europa desuden et ideelt udgangspunkt for videre ekspansion i Europa.

Her kan du læse mere:

https://www.danskerhverv.dk/siteassets/mediafolder/downloads/markedsrapporter-aktuelle/Tyskland

Og hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: