Aluminium kommer over grænsen

Har du hørt om denne dansk-tyske success-historie? Den mere end 100 år gamle virksomhed HAI Horsens får produktion i Tyskland. Det sker efter overtagelsen af det tyske firma Becker-Menzenbach, som holder til i Kurtscheid syd for Bonn.

HAI Horsens beskæftiger sig med overfladebehandling af aluminium og får med opkøbet tilført et stort anodiserings- og pulvermalingsanlæg i Tyskland, hvor produktionen skal fortsætte. HAI beskæftiger i dag cirka 170 medarbejdere, og med opkøbet bliver det til cirka 50 mere.

Jan Køpke Rohdemejer, administrerende direktør og medejer af HAI Horsens, glæder sig over opkøbet: „Den tyske fabrik behersker teknologier, vi ikke har her, og omvendt. Samtidig er beliggenheden strategisk god for vores marked.“

Overtagelsen forventes at træde i kræft 1. marts, og herefter vil den tyske virksomhed skifte navn til HAI Kurtscheid. Det senest offenliggjorte regnskab fra HAI Horsens omfatter regnskabsåret 1. oktober 2017 – 31. september 2018, og her er bruttofortjenesten opgjort til cirka 15,1 millioner kroner, og resultatet før skat beløb sig til cirka 3,1 millioner kroner.

Her læser du mere om den dansk-tyske succes-historie:

https://hsfo.dk/artikel/horsens-virksomhed-køber-op-i-tyskland-vi-vil-tiltrække-flere-europæiske-kunder

Og hvis du også har brug for en god ven, der hjælper dig med vækst i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: