Danske Bank: Hold jer ikke tilbage!

Tyske virksomheder skriger på danske løsninger. Det mener i hvert fald Danske Bank. I et nyt indlæg skriver Danske Bank: ”Det ligger jo lige for – bogstaveligt talt – Tyskland, Danmarks største eksportmarked. Hvorfor er det så, danske virksomheder alligevel holder sig tilbage?”

En stor del af den danske eksport når ikke meget sydligere end Hamborg. Det er typisk klassiske varer som møbler, design og lidt IT. ”Men i München og omegn ligger 25% af de største tyske virksomheder – Adidas, BMW, Allianz, Siemens”, siger Udenrigsministeriets konsulent i München, Jesper Christrup Jensen. ”Hvis Bayern var et land, ville det være Europas sjetterigeste! De skriger på nye løsninger, som vi danskere kan levere, fx robotteknologi, SaaS og nye, cirkulære forretningsmodeller. Så der er klart potentiale i at tænke Tyskland større”.

En af de danske virksomheder, som gerne vil slå sig løs syd for grænsen er BoligPortal, Danmarks største lejeboligportal, som hvert år står bag mere end 100.000 udlejede boliger. ”Tyskerne elsker danskere og vores produkter, men vi skal vise dem, at vi er seriøse og virkelig vil deres marked”, siger Henrik Løvig fra BoligPortal. ”Vi er blevet bekræftet i vores syn på markedet og har minimeret vores risiko for at gå en forkert vej.”

Du kan læse mere om Danske Banks vurdering af det tyske marked her:

https://danskebank.dk/erhverv/

Og hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: