Danske Bank: Hold jer ikke tilbage!

Tyske virksomheder skriger på danske løsninger. Det mener i hvert fald Danske Bank. I et nyt indlæg skriver Danske Bank: ”Det ligger jo lige for – bogstaveligt talt – Tyskland, Danmarks største eksportmarked. Hvorfor er det så, danske virksomheder alligevel holder sig tilbage?”

En stor del af den danske eksport når ikke meget sydligere end Hamborg. Det er typisk klassiske varer som møbler, design og lidt IT. ”Men i München og omegn ligger 25% af de største tyske virksomheder – Adidas, BMW, Allianz, Siemens”, siger Udenrigsministeriets konsulent i München, Jesper Christrup Jensen. ”Hvis Bayern var et land, ville det være Europas sjetterigeste! De skriger på nye løsninger, som vi danskere kan levere, fx robotteknologi, SaaS og nye, cirkulære forretningsmodeller. Så der er klart potentiale i at tænke Tyskland større”.

En af de danske virksomheder, som gerne vil slå sig løs syd for grænsen er BoligPortal, Danmarks største lejeboligportal, som hvert år står bag mere end 100.000 udlejede boliger. ”Tyskerne elsker danskere og vores produkter, men vi skal vise dem, at vi er seriøse og virkelig vil deres marked”, siger Henrik Løvig fra BoligPortal. ”Vi er blevet bekræftet i vores syn på markedet og har minimeret vores risiko for at gå en forkert vej.”

Du kan læse mere om Danske Banks vurdering af det tyske marked her:

https://danskebank.dk/erhverv/

Og hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (151 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: