E-commerce i Tyskland er fremtiden

Væksttempoet gik ned i Tyskland i 2019, hvor bruttonationalproduktet voksede med 0,6 pct. opgjort i ikke sæsonkorrigerede tal. Det er det laveste væksttempo siden 2013, men også på linje med økonomernes forventninger. Trods alt tror vi på at onlinehandel og E-commerce i Tyskland  er fremtiden.
Tyskland er med sine 82,4 millioner indbyggere Europas folkerigeste land. De tyske forbrugere er blandt kontinentets flittigste netshoppere og spenderede således 57,8 milliarder Euro på nettet i 2019 – svarende til 5.242 kr. pr. næse. Det placerer landet som Europas næststørste og verdens femtestørste e-handelsmarked. En shopping-begejstret, købestærk befolkning er gode forudsætninger for danske e-handelsvirksomheder i Tyskland!
Men danske virksomheder skal kende til skat, afgifter, momsregler, juridiske krav, betalingsformer og returnering af varer. Jeg kan hjælpe dig og din forretning med vores viden om skat, moms, afgifter og etablering. Ønsker du at sælge dine varer online til tyske kunder? Vil du oprette din e-handelsvirksomhed i Tyskland? Jeg ved, hvad det kræver for at få succes. Husk for eksempel, at du kan tilbyde dine produkter med 19 procent moms i Tyskland.

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
olga.kress@danrevision.net
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen
#danrevision
#etableringityskland
#revisorityskland
About danrevisionblog (151 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: