Når is og vand fra Grønland flyder på det tyske marked…

I det nye år vil Naalakkersuisut, Grønlands Landsstyre, stå i spidsen for et grønlandsk handelsfremstød til Frankrig og Tyskland! Formålet med fremstødet vil være at styrke eksisterende og etablere nye relationer mellem grønlandske og tyske og franske aktører, samt promovering af grønlandske produkter og Grønland som turistdestination. 

Handelsfremstødets hovedtemaer vil blandt andet være eksport af is og vand.

Tyskland og Frankrig har to af Europas stærkeste økonomier. Der er således et stort potentiale for at grønlandske selskaber kan skabe netværk og etablere handel med tyske og franske aktører. Tyskland er Grønlands næststørste turistmarked med en vækst på 30 procent fra 2015 til 2018. Målt på hotelovernatninger blandt tyske gæster, viser tallene mere end en fordobling siden 2013.

Handelsfremstødet bliver afholdt i januar 2020, i dagene 20. til 24. januar. Hvis der er nogen, som kan bruge hjælp med det tyske skattesystem, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (148 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: