Når is og vand fra Grønland flyder på det tyske marked…

I det nye år vil Naalakkersuisut, Grønlands Landsstyre, stå i spidsen for et grønlandsk handelsfremstød til Frankrig og Tyskland! Formålet med fremstødet vil være at styrke eksisterende og etablere nye relationer mellem grønlandske og tyske og franske aktører, samt promovering af grønlandske produkter og Grønland som turistdestination. 

Handelsfremstødets hovedtemaer vil blandt andet være eksport af is og vand.

Tyskland og Frankrig har to af Europas stærkeste økonomier. Der er således et stort potentiale for at grønlandske selskaber kan skabe netværk og etablere handel med tyske og franske aktører. Tyskland er Grønlands næststørste turistmarked med en vækst på 30 procent fra 2015 til 2018. Målt på hotelovernatninger blandt tyske gæster, viser tallene mere end en fordobling siden 2013.

Handelsfremstødet bliver afholdt i januar 2020, i dagene 20. til 24. januar. Hvis der er nogen, som kan bruge hjælp med det tyske skattesystem, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: