Venskabsåret er begyndt!

Jeg glæder mig til det dansk-tyske venskabsår 2020!

Danmark og Tyskland er både nabolande og tætte partnere – politisk, historisk, økonomisk og kulturelt. For at understrege dette stærke fællesskab lanceres et officielt venskabsår mellem vore to lande i 2020.

Traditionen for gensidig udveksling landene imellem har gennem århundreder været stærk: Idéer, udviklinger og strømninger har præget kulturlivet og samfundets udvikling i begge lande. Venskabsåret er derfor en vigtig anledning til at genopdage vores to landes og befolkningers vej, også henover historiske udfordringer, til nutidens gode naboskab og til at se fremad og styrke den positive udvikling yderligere.

Venskabsåret rummer også en markering af 100-året for folkeafstemningen i det dansk-tyske grænseland og den vedvarende demokratiske løsning af grænsespørgsmålet. Mange af de centrale kerneværdier og den fælles historie, som i dag udgør fundamentet for de gode dansk-tyske relationer, bunder ikke mindst i den udveksling, der har udspillet sig i grænseregionen.

Og jeg synes at også vores arbejde i grænseregionen er et udtryk for de gode relationer mellem Tyskland og Danmark: Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (148 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: