Pas på skattestraf i 2020!

Kravene til elektroniske kassasystemer strammes markant i Tyskland. Den mest massive ændring i brugen af elektroniske kassasystemer bliver introduceret fra 01.01.2020. Du skal passe på nye sanktionsmuligheder i forbindelse med elektroniske optagelsessystemer og på optagelsesforpligtelser!

Overtrædelse af forpligtelsen til korrekt brug af den tekniske sikkerhedsanordning kan straffes som en lovovertrædelse med en bøde på 5.000 euro op til 25.000 euro.  Det inkluderer det følgende

  • enhver, der undlader at registrere i overensstemmelse med loven
  • enhver, der ikke eller ikke bruger et ordineret elektronisk certificeret registreringssystem korrekt
  • enhver, der ikke beskytter et elektronisk registreringssystem korrekt
  • forretningsfremme elektroniske registreringssystemer, der ikke overholder de lovmæssige krav
  • Risiko findes også, hvis der udstedes dokumenter, der faktisk er unøjagtige, eller hvis der udstedes dokumenter for et gebyr.

Hvis der udstedes forkerte dokumenter, forkerte optagelser osv., kan bøden udgøre 5.000 euro. De, der ikke registrerer operationer korrekt, bruger et ikke-ordineret optagelsessystem eller kommercielt benytter ikke godkendte systemer, får bøder på € 25.000.  Bøden kan pålægges igen, hvis en fejl gentages!

Loven om beskyttelse mod manipulation af grundlæggende digitale poster har skabt et nyt kontrolinstrument til den økonomiske administration: Fra 01.01.2018 har loven åbnet mulighed for en såkaldt skattekontrol. Her kan finansielle inspektører vises uden forudgående varsel for at kontrollere regelmæssigheden af kontantstyring.

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig med skatte i Tyskland, så kan du meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (148 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: