Dansk robot firma rykker ind i Tyskland

I denne måned har den globalt førende producent af mobile robotter MiR åbnet kontor i Frankfurt, hvor der også er indrettet showroom.

Først på måneden åbnede den globalt førende producent af mobile robotter MiR kontor i Frankfurt i Tyskland. Det er ikke, fordi robotterne ikke allerede har en distributionskanal i Tyskland. Men Odense-virksomheden vurderer, at det er vigtigt at være fysisk til stede i DACH- (Tyskland, Østrig, Schweiz) og Benelux-områderne.

MiR investerer efter eget udsagn massivt i de to regioner og har netop ansat en salgsdirektør for DACH og Benelux.Det tyske kontor vil blandt andet rumme et showroom, hvor MiR kan fremvise sin portefølje af mobile robotter og applikationer. Showroomet vil blive brugt ved kundebesøg og til teknisk træning, oplyses det.

Og hvis også du har brug for en god ven, der hjælper dig med dit virksomhed  i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (147 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: