Dansk robot firma rykker ind i Tyskland

I denne måned har den globalt førende producent af mobile robotter MiR åbnet kontor i Frankfurt, hvor der også er indrettet showroom.

Først på måneden åbnede den globalt førende producent af mobile robotter MiR kontor i Frankfurt i Tyskland. Det er ikke, fordi robotterne ikke allerede har en distributionskanal i Tyskland. Men Odense-virksomheden vurderer, at det er vigtigt at være fysisk til stede i DACH- (Tyskland, Østrig, Schweiz) og Benelux-områderne.

MiR investerer efter eget udsagn massivt i de to regioner og har netop ansat en salgsdirektør for DACH og Benelux.Det tyske kontor vil blandt andet rumme et showroom, hvor MiR kan fremvise sin portefølje af mobile robotter og applikationer. Showroomet vil blive brugt ved kundebesøg og til teknisk træning, oplyses det.

Og hvis også du har brug for en god ven, der hjælper dig med dit virksomhed  i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: