Tyske Carpardoo erobrer det danske reservedel-marked 

Det tyske website Carpardoo , der handler med reservedele, kommer til Danmark!

“Danmark, og Norden generelt, er store på ehandel, hvilker er fantastisk for os. Vi kan se, at der er et omfattende marked og behov for at kunne handle autodele online, hvor der stadig er kvalitet og sikkerhed forbundet med købet. Det kan vi levere og tilmed kan vi tilbyde priser, der på nogle områder er op til 50% billigere end de store på markedet“, udtaler Peter Lous, Country Manager for Carpardoo i Danmark.

I Danmark er der nogle få store spillere, der er meget synlige både online og med fysiske butikker, hvor markedet er mere spredt i de andre lande hvor Carpardoo er tilstede, men det billede skræmmer ikke.

“Vi har mange års erfaring fra både Tyskland, Frankrig og Holland med vores kerneområde autodele, vi ved at vi kan konkurrere hårdt på både pris og kvalitet, og ehandel er faktisk perfekt i forhold til vores koncept,

hvilket man også kan se på de 48.000 anmeldelser med fem stjerner vi har på vores tyske site. Så vi håber og forventer at vores danske kunder også vil være tilfredse,” siger Peter Lous.

Og hvis også du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (147 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: