Tyske Carpardoo erobrer det danske reservedel-marked 

Det tyske website Carpardoo , der handler med reservedele, kommer til Danmark!

“Danmark, og Norden generelt, er store på ehandel, hvilker er fantastisk for os. Vi kan se, at der er et omfattende marked og behov for at kunne handle autodele online, hvor der stadig er kvalitet og sikkerhed forbundet med købet. Det kan vi levere og tilmed kan vi tilbyde priser, der på nogle områder er op til 50% billigere end de store på markedet“, udtaler Peter Lous, Country Manager for Carpardoo i Danmark.

I Danmark er der nogle få store spillere, der er meget synlige både online og med fysiske butikker, hvor markedet er mere spredt i de andre lande hvor Carpardoo er tilstede, men det billede skræmmer ikke.

“Vi har mange års erfaring fra både Tyskland, Frankrig og Holland med vores kerneområde autodele, vi ved at vi kan konkurrere hårdt på både pris og kvalitet, og ehandel er faktisk perfekt i forhold til vores koncept,

hvilket man også kan se på de 48.000 anmeldelser med fem stjerner vi har på vores tyske site. Så vi håber og forventer at vores danske kunder også vil være tilfredse,” siger Peter Lous.

Og hvis også du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: