Særlige regler for handel på Amazon

Der er fortsat stor vækst i tysk e-handel og det tyske marked med over 80 millioner potentielle kunder udgør et kæmpe potentiale for danske virksomheder. Imellemtiden har flere danske e-handelsvirksomheder etableret sig i Flensborg for at udnytte billige indkøbsmuligheder i Tyskland og de salgsmuligheder Amazon byder på. Tyskerne handler i stor stil på Amazon, 52% af alle internetbrugernes indkøb i Tyskland udføres på amazon.de.

Men hvis man handler på Amazon, skal man passe på!

Fjernsalg B2C fra Danmark med tysk moms er muligt. Den danske erhvervsdrivende skal registrere sit varesalg med et tysk momsnummer. Adskillige danske virksomheder, der solgte varer via Amazons lagre i Storbritannien, flytter nu varelageret til Tyskland på grund af Brexit.Det tyske elektroniske momssystem er kompliceret med mange rubrikker. Det kræver månedlig indberetning. Indberetningen og betalingen skal være de tyske skattemyndigheder i hænde senest den 10. i den følgende måned. Hvis indberetning/betalingen kommer for sent, opstår der morarenter.
For at have succes på det tyske marked er det vigtigt at have kendskab til gældende tyske regler om skat og jura.

Og hvis også du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (148 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: