Særlige regler for handel på Amazon

Der er fortsat stor vækst i tysk e-handel og det tyske marked med over 80 millioner potentielle kunder udgør et kæmpe potentiale for danske virksomheder. Imellemtiden har flere danske e-handelsvirksomheder etableret sig i Flensborg for at udnytte billige indkøbsmuligheder i Tyskland og de salgsmuligheder Amazon byder på. Tyskerne handler i stor stil på Amazon, 52% af alle internetbrugernes indkøb i Tyskland udføres på amazon.de.

Men hvis man handler på Amazon, skal man passe på!

Fjernsalg B2C fra Danmark med tysk moms er muligt. Den danske erhvervsdrivende skal registrere sit varesalg med et tysk momsnummer. Adskillige danske virksomheder, der solgte varer via Amazons lagre i Storbritannien, flytter nu varelageret til Tyskland på grund af Brexit.Det tyske elektroniske momssystem er kompliceret med mange rubrikker. Det kræver månedlig indberetning. Indberetningen og betalingen skal være de tyske skattemyndigheder i hænde senest den 10. i den følgende måned. Hvis indberetning/betalingen kommer for sent, opstår der morarenter.
For at have succes på det tyske marked er det vigtigt at have kendskab til gældende tyske regler om skat og jura.

Og hvis også du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: