Tysk recession truer danske virksomheder

OBS! Der er ingen udsigt til en vending i tysk økonomi. Tilbagegangen i tysk industri accelererede i september, der var et yderligere fald i ordreindgangen og indikatorerne peger på en fortsat og mere bredt funderet tilbagegang i den tyske økonomi resten af året. Det skriver Bloomberg in en ny rapport.

Den faldende optimisme i euroområdet og i Tyskland betyder også, at danske virksomheders rammevilkår er yderligere forværrede. Ifølge Dansk Industri er omkring 825.000 danskere direkte eller indirekte beskæftigede i eksportvirksomheder. Her vil de svindende ordrebøger syd for grænsen også smitte af.

Men det er sikkert, at der kommer bedre tider igen. Her kan du læse mere om den aktuelle krise:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-09-23/germany-may-see-no-growth-this-year-as-manufacturing-slumps

Og hvis også du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: