Tysk recession truer danske virksomheder

OBS! Der er ingen udsigt til en vending i tysk økonomi. Tilbagegangen i tysk industri accelererede i september, der var et yderligere fald i ordreindgangen og indikatorerne peger på en fortsat og mere bredt funderet tilbagegang i den tyske økonomi resten af året. Det skriver Bloomberg in en ny rapport.

Den faldende optimisme i euroområdet og i Tyskland betyder også, at danske virksomheders rammevilkår er yderligere forværrede. Ifølge Dansk Industri er omkring 825.000 danskere direkte eller indirekte beskæftigede i eksportvirksomheder. Her vil de svindende ordrebøger syd for grænsen også smitte af.

Men det er sikkert, at der kommer bedre tider igen. Her kan du læse mere om den aktuelle krise:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-09-23/germany-may-see-no-growth-this-year-as-manufacturing-slumps

Og hvis også du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (147 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: