Oktoberfest for erhvervslivet

Den 19. september 2019 samler Dansk-Tysk Handelskammer både dansk og tysk erhvervsliv, når de byder ind til Årets Oktoberfest 2019! Den dag lyder der nemlig igen ‘O’zapft is’ i Store Vega i København.

Aftenen byder på traditionel tysk mad, Oktoberfest-øl og live-band fra Bayern. Oktoberfesten er Dansk-Tysk Handelskammers største årlige netværksarrangement for danske og tyske erhvervsfolk. Det er en unik begivenhed, hvor erhvervsfolk fra mange forskellige brancher samles i festligt lag og skaber nye forbindelser!

Nu mangler der kun en masse gæster til at fejre aftenen. Skal du og dine kollegaer være iblandt dem? Der er plads til ca. 400 gæster. 

For tilmelding og yderligere information, klik her:

https://www.handelskammer.dk/dk/events/oktoberfest/

Og hvis også du har brug for en god ven, der hjælper dig med vækst i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: