Afskrivning af Elektriske Leveringskøretøjer i Tyskland er på vej

Her kommer en vigtig meddelelse for alle danske virkosmheder i Tyskland!

Den årlige skattelov 2019 er offentliggjort og bringer adskillige innovationer:

Indkomstbeskatning gennemgår mange ændringer i skattelovgivningen, og forpligtninger til e-mobilitet vil med en høj grad af sandsynlighed være juridisk bindende i slutningen af ​​lovgivningsprocessen.

Forordningen, der gælder for erhvervelsestransaktioner fra 01.01.2020, er beregnet til at gennemføre forbundsregeringens tilsagn indeholdt i koalitionsaftalen om at indføre en særlig afskrivning på 50 procent i året for erhvervelse af nye, rent elektrisk drevne leveringskøretøjer. 

Ud over de allerede eksisterende forskellige skatteincitamenter inden for elektromobilitet vil indførelsen af ​​denne specielle afskrivning give skattemæssige incitamenter især til markedsføringen af ​​elektromobilitet i det operationelle område. For især at fremme små og mellemstore virksomheder vil foranstaltningen være begrænset til anskaffelse af nye operationelle “elektriske leveringskøretøjer“.

Ordningen kører i ti år, dvs. h. fra 2020 til slutningen af ​​2030 i en begrænset periode. Den særlige afskrivning kan kun kræves i året af e-bilens anskaffelse. Den specielle afskrivningssats er 50 procent. Den særlige afskrivning kan kun gøres gældende, hvis det elektriske leveringskøretøj skal bruges til at generere driftsindtægter og høre til anlægsaktiverne.

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

 

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: