Afskrivning af Elektriske Leveringskøretøjer i Tyskland er på vej

Her kommer en vigtig meddelelse for alle danske virkosmheder i Tyskland!

Den årlige skattelov 2019 er offentliggjort og bringer adskillige innovationer:

Indkomstbeskatning gennemgår mange ændringer i skattelovgivningen, og forpligtninger til e-mobilitet vil med en høj grad af sandsynlighed være juridisk bindende i slutningen af ​​lovgivningsprocessen.

Forordningen, der gælder for erhvervelsestransaktioner fra 01.01.2020, er beregnet til at gennemføre forbundsregeringens tilsagn indeholdt i koalitionsaftalen om at indføre en særlig afskrivning på 50 procent i året for erhvervelse af nye, rent elektrisk drevne leveringskøretøjer. 

Ud over de allerede eksisterende forskellige skatteincitamenter inden for elektromobilitet vil indførelsen af ​​denne specielle afskrivning give skattemæssige incitamenter især til markedsføringen af ​​elektromobilitet i det operationelle område. For især at fremme små og mellemstore virksomheder vil foranstaltningen være begrænset til anskaffelse af nye operationelle “elektriske leveringskøretøjer“.

Ordningen kører i ti år, dvs. h. fra 2020 til slutningen af ​​2030 i en begrænset periode. Den særlige afskrivning kan kun kræves i året af e-bilens anskaffelse. Den specielle afskrivningssats er 50 procent. Den særlige afskrivning kan kun gøres gældende, hvis det elektriske leveringskøretøj skal bruges til at generere driftsindtægter og høre til anlægsaktiverne.

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

 

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (151 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: