Er din elektroniske kasse fit for fremtiden?

Tysklands 2020-pengelov er designet til at forhindre indflydelse af elektroniske poster med tekniske midler. Fra 01.01.2020 er der derfor en pligt til at gøre elektroniske registreringssystemer med certificerede sikkerhedsanordninger manipuleringssikre. “Elektroniske optagelsessystemer” betyder ethvert elektronisk eller edb-kassesystem. Ud over dette krav er du også forpligtet til at rapportere til det ansvarlige skattekontor om de elektroniske registreringssystemer, du bruger. Der er en frist på fire uger efter idriftsættelse af anmeldelsen.

Kassesystemer og kasseapparater eller deres software skal opfylde nogle krav fra begyndelsen af 2020:  Det elektroniske optagelsessystem skal registrere transaktionen individuelt, fuldstændigt, korrekt, på rettidig og ordnet måde – dvs. opfylde kravene til den individuelle optagelsesforpligtelse. Systemerne skal være udstyret med certificerede sikkerhedsanordninger. Disse består af et sikkerhedsmodul, et lagringsmedium og en digital interface. Den nøjagtige formulering af standarderne for disse sikkerhedsanordninger er det føderale finansministeriums ansvar ved ordinering.

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: