Er din elektroniske kasse fit for fremtiden?

Tysklands 2020-pengelov er designet til at forhindre indflydelse af elektroniske poster med tekniske midler. Fra 01.01.2020 er der derfor en pligt til at gøre elektroniske registreringssystemer med certificerede sikkerhedsanordninger manipuleringssikre. “Elektroniske optagelsessystemer” betyder ethvert elektronisk eller edb-kassesystem. Ud over dette krav er du også forpligtet til at rapportere til det ansvarlige skattekontor om de elektroniske registreringssystemer, du bruger. Der er en frist på fire uger efter idriftsættelse af anmeldelsen.

Kassesystemer og kasseapparater eller deres software skal opfylde nogle krav fra begyndelsen af 2020:  Det elektroniske optagelsessystem skal registrere transaktionen individuelt, fuldstændigt, korrekt, på rettidig og ordnet måde – dvs. opfylde kravene til den individuelle optagelsesforpligtelse. Systemerne skal være udstyret med certificerede sikkerhedsanordninger. Disse består af et sikkerhedsmodul, et lagringsmedium og en digital interface. Den nøjagtige formulering af standarderne for disse sikkerhedsanordninger er det føderale finansministeriums ansvar ved ordinering.

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (147 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: