„Intelligent“ motorvej i Nordtyskland skal forbedre trafikken

Kunstig intelligens skal spille en større rolle paa fremtidens forretningsrejser til Tyskland: Lige syd for grænsen er de slesvig-holstenske vejmyndigheder i færd med at forberede motorvejene, hvor IT skal få trafikken til at flyde langt bedre end vi mennesker selv formår.

Derfor bliver der lige nu gravet datakabler ned langs den dansk-tyske motorvej A7, der forløber mellem grænsen og Hamborg. MPLS heder den teknik, som Slesvig-Holstens trafikminister Bernd Buchholz og hans kollega i forbundsregeringen, Andreas Scheuer, har besluttet at rulle ud, skriver JydskeVestkysten.

Man forventer en markant forbedring af trafikstrømmen: Registrerer computerne køer eller farer for trafikpropper, anbefaler systemet på elektroniske tavler over vejbanen alternative ruter via landevejen eller andre motorvejene. Samtidig beregner systemet, hvilket hastighedsgrænse, der giver den optimale afvikling af trafikken. Bliver trafikken truende tæt, kan der automatisk åbnes for bilkørsel i nødsporet. Også de mange lastbilchauffører får hjælp fra den nye teknik, fordi radarer afgør, hvor der er ledige pladser til lastbilerne.

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (148 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: