„Intelligent“ motorvej i Nordtyskland skal forbedre trafikken

Kunstig intelligens skal spille en større rolle paa fremtidens forretningsrejser til Tyskland: Lige syd for grænsen er de slesvig-holstenske vejmyndigheder i færd med at forberede motorvejene, hvor IT skal få trafikken til at flyde langt bedre end vi mennesker selv formår.

Derfor bliver der lige nu gravet datakabler ned langs den dansk-tyske motorvej A7, der forløber mellem grænsen og Hamborg. MPLS heder den teknik, som Slesvig-Holstens trafikminister Bernd Buchholz og hans kollega i forbundsregeringen, Andreas Scheuer, har besluttet at rulle ud, skriver JydskeVestkysten.

Man forventer en markant forbedring af trafikstrømmen: Registrerer computerne køer eller farer for trafikpropper, anbefaler systemet på elektroniske tavler over vejbanen alternative ruter via landevejen eller andre motorvejene. Samtidig beregner systemet, hvilket hastighedsgrænse, der giver den optimale afvikling af trafikken. Bliver trafikken truende tæt, kan der automatisk åbnes for bilkørsel i nødsporet. Også de mange lastbilchauffører får hjælp fra den nye teknik, fordi radarer afgør, hvor der er ledige pladser til lastbilerne.

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: