Pas på: Der kan komme direkte bøder fra Tyskland!

Hidtil nu har Danmark ikke været del af det europæiske køretøjsregister. Derfor kunne Slesvig-Holsten heller ikke hente data fra danske bilister, der er blevet snuppet som fartsyndere. Men fra den 1. juli bliver det muligt!

Så kan Tyskland nemlig begynde at sende bøder til de mange danske trafikanter, der bliver snuppet i fartfælderne, fordi de kører for stærkt. 43.000 fartsyndere slap sidste år for bøder, selv om de passerede stærekasserne ved motorvejsbroen over Kieler-kanalen med for høj hastighed. Foruden fejlmålinger eller utydelige fotos af nummerplader og chauffører er en af de vigtigste forklaringer, at trafikanterne kommer fra stater, der ikke undgår i det europæiske køretøjsregister. Først og fremmest var der tale om danske lastbiler, skriver JydskeVestkysten.

Også hidtil har de tyske myndigheder kunnet skride ind over for danske bilister i tilfælde af virkelig grove overtrædelser af færdselsloven. Men det har krævet en omvej via det diplomatiske system, hvorefter de danske myndigheder har overtaget opgaven med at udstede bøderne. I praksis opgav de tyske myndigheder på forhånd. 

Men nu kan Tyskland begynde at sende bøder direkte til de mange, danske trafikanter. Så pas på!

Hvis du også har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: