Pas på: Der kan komme direkte bøder fra Tyskland!

Hidtil nu har Danmark ikke været del af det europæiske køretøjsregister. Derfor kunne Slesvig-Holsten heller ikke hente data fra danske bilister, der er blevet snuppet som fartsyndere. Men fra den 1. juli bliver det muligt!

Så kan Tyskland nemlig begynde at sende bøder til de mange danske trafikanter, der bliver snuppet i fartfælderne, fordi de kører for stærkt. 43.000 fartsyndere slap sidste år for bøder, selv om de passerede stærekasserne ved motorvejsbroen over Kieler-kanalen med for høj hastighed. Foruden fejlmålinger eller utydelige fotos af nummerplader og chauffører er en af de vigtigste forklaringer, at trafikanterne kommer fra stater, der ikke undgår i det europæiske køretøjsregister. Først og fremmest var der tale om danske lastbiler, skriver JydskeVestkysten.

Også hidtil har de tyske myndigheder kunnet skride ind over for danske bilister i tilfælde af virkelig grove overtrædelser af færdselsloven. Men det har krævet en omvej via det diplomatiske system, hvorefter de danske myndigheder har overtaget opgaven med at udstede bøderne. I praksis opgav de tyske myndigheder på forhånd. 

Men nu kan Tyskland begynde at sende bøder direkte til de mange, danske trafikanter. Så pas på!

Hvis du også har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (151 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: