Hvem har gjort sig mest positivt bemærket i det danske erhvervsliv?

Boehringer Ingelheim har vundet German Company of the Year 2018 for deres succes i Danmark og bidrag til det danske samfund! Prisen blev uddelt af Copenhagen Capacity, Invest in Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer, der hædrer det tyske selskab, der har gjort sig mest positivt bemærket i Danmark.

German Company of the Year gives til det tyske selskab i Danmark, der har gjort sig mest positivt bemærket i det danske erhvervsliv ved ekstraordinær vækst, innovation og bemærkelsesværdige investeringer. Med prisen sætter Dansk-Tysk Handelskammer fokus på tyske investeringer i Danmark og deres bidrag til arbejdspladser, investering, viden og innovation.

”Boehringer Ingelheim har været på det danske marked siden 1974 og har siden 2011 haft en solid gennemsnitlig vækst blandt andet inden for medicin, der både behandler diabetes og hjertekarsygdomme. Det er innovation, som ikke blot har bidraget til vækst og en stærk markedsposition, men også til at redde liv,” udtaler Claus Lønborg, adm. direktør for Copenhagen Capacity. Prisen uddeltes for tredje gang.

Og hvis også du har brug for en god ven, der hjælper dig med vækst i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

Foto: Deutsch-Dänische Handelskammer

About danrevisionblog (147 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: