Hvem har gjort sig mest positivt bemærket i det danske erhvervsliv?

Boehringer Ingelheim har vundet German Company of the Year 2018 for deres succes i Danmark og bidrag til det danske samfund! Prisen blev uddelt af Copenhagen Capacity, Invest in Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer, der hædrer det tyske selskab, der har gjort sig mest positivt bemærket i Danmark.

German Company of the Year gives til det tyske selskab i Danmark, der har gjort sig mest positivt bemærket i det danske erhvervsliv ved ekstraordinær vækst, innovation og bemærkelsesværdige investeringer. Med prisen sætter Dansk-Tysk Handelskammer fokus på tyske investeringer i Danmark og deres bidrag til arbejdspladser, investering, viden og innovation.

”Boehringer Ingelheim har været på det danske marked siden 1974 og har siden 2011 haft en solid gennemsnitlig vækst blandt andet inden for medicin, der både behandler diabetes og hjertekarsygdomme. Det er innovation, som ikke blot har bidraget til vækst og en stærk markedsposition, men også til at redde liv,” udtaler Claus Lønborg, adm. direktør for Copenhagen Capacity. Prisen uddeltes for tredje gang.

Og hvis også du har brug for en god ven, der hjælper dig med vækst i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

Foto: Deutsch-Dänische Handelskammer

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: