Tysk industri varsler milliardbelastning ved et hårdt Brexit

Hvis Storbritannien træder ud af EU uden en aftale på plads, koster det virksomehederne dyrt, siger det tyske industriforbund Bundesverbands der Deutschen Industrie. Læs denne og andre nyheder fra Tyskland – på dansk!

Den tyske bilbranche oplever knap nok vækst – eksport går tilbage

Den tyske bilindustri i Tyskland oplevede forrige år en lav vækst. Dette fremgår af en analyse fra konsulentvirksomheden Ernst & Young (EY). Ifølge EY skabte den tyske bilbranche en omsætning på knap 435 milliarder euro i 2018, som er en stigning på 0,4 %, lyder det ifølge SPIEGEL ONLINE.

Den primære årsag til den lave vækst må have skyldtes handelskonflikten mellem USA og Kina. Den svækkedede bilkonjunkturen i hele verden.

Læs mere

Tysk industri varsler milliardbelastning ved et hårdt Brexit

Den tyske industri frygter en tilbagegang i den tyske økonomi på mindst en halv procent af landets bruttonationaleprodukt i tilfældet af et uorganiseret Brexit. Det sagde handelsformanden for det tyske industriforbund Bundesvarbands der Deutschen Industrie (BDI), Joachim Lang, beretter ZEIT ONLINE.

Storbritannien vil forlade EU allerede d. 29. marts. Den britiske premiereminister Theresa May er presset af det sit eget parti til at udskyde udtrædelsen af EU, hvis en Brexit-aftale ikke er på plads inden midten af marts.

Læs mere

Advarselsstrejkebølge blandt offentligt ansatte

Lukkede myndigheder, lange ventetider, hospitaler i nødberedskab: Kort før den næste forhandlingsrunde i de offentligt ansattes lønningsstrid er omfattende advarselsstrejker begyndt, beretter tagesschau.de.

De to hidtidige forhandlingsrunder i den aktuelle lønningsstrid endte uden resultat. Fagforeningerne ver.di og dbb (Deutscher Beamtenbund) kræver seks procent mere i løn, hvilket svarer til mindst 200 euro mere om måneden for de 800.000 statsansatte, konfliken omhandler.

Læs mere

About danrevisionblog (151 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: