Dansk robotsucces i Tyskland

Den globale producent af hængsler, Hettich Holding GmbH & Co. oHG, med hovedkontor i Hannover-området i Tyskland, har nu valgt dansk robotteknologi til at automatisere sin produktion! Med 6.600 medarbejdere på verdensplan og en årlig produktion af mere end en million hængsler og beslag er Hettich er blandt verdens største i denne branche.

Valget faldt på Scape Technologies, stiftet i 2004, en fokuseret robotteknologisk virksomhed, der har udviklet en picking-løsning kaldet SCAPE Bin-Picker, som sælges til produktionsvirksomheder, primært i bilindustrien, men efterhånden også i andre brancher, herunder køkkenindustrien

Scape Technologies’ avancerede løsning integrerer gribeenheder, sensorer, kameraer og egenudviklet software til hurtig, driftssikker og præcis opsamling, kontrol og placering af delkomponenter og emner, der leveres ustruktureret i kasser – heraf begrebet “bin-picking”. Teknologien bruges til blandt andet montage af halvfabrikata, emnelevering til maskiner, kvalitetskontrol og pakning.

Scape Technologies har bl.a. kunder i Sverige, Tyskland, Danmark, Frankrig og Kina. Navnet SCAPE er en forkortelse af ”Smart Classifier and Pose Estimation”.

”Efter en stærk afslutning på 2018 med to ordrer fra Schaeffler Group får vi nu en fin start på 2019 med ordren på ikke færre end fire SCAPE Bin-Pickers til en af verdens største producenter af hængsler og systemer til køkken- og hårde hvidevareindustrien. Det bekræfter vores tillid til, at vores teknologi er ideel også til dette segment”, siger Søren Bøving-Andersen, CEO i Scape Technologies.

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at komme over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: