Musikken forener Danmark og Tyskland i 2019!

Sidste gang var den i Husum. Men nu kommer den over grænsen til Danmark!

Haderslev Musikskole bliver næmlig vært for Dansk-Tysk Musikskoledag i den kommende sæson. Den finder sted lørdag d. 25. maj 2019, hvor hele midtbyen bliver omdannet til musikscener hele dagen.

Dette enestående projektsamarbejde mellem syv danske og tyske musikskoler fra Region Sønderjylland-Schleswig satte i 2018 den tyske by Husum i fokus. Mere end tusind musikere og musikskoleelever i alle aldre kom til en storslået musikfestival for hele familien.

Det er nu ottende gang, den dansk-tyske musikskoledag løber af stablen. Det er et samarbejde mellem musikskolerne i Tønder, Sønderborg, Aabenraa, Haderslev, Flensburg, Kreis Schleswig-Flensburg og Kreismusikschule Nordfriesland. 

Åbningen i 2019 finder sted på rådhuset i Haderslev med en strygerkoncert. Derefter fortsætter optrædenerne rundt omkring i byen. Programmet er varieret rent stilmæssigt. Der er således både klassisk, samba, big band, rock og meget mere at lægge øre til. 

Arrangementet er en del af Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig 2017-2020 – og et perfekt forbillede for et vellykket samarbejde mellem Tyskland og Danmark over grænsen!

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (148 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: