Tyskland kan lade sig inspirere af det digitale Danmark

Den danske innovationsminister Sophie Løhde rejste sidste måned til den tyske hovedstad sammen med en dansk delegation under ledelse af statsminister Lars Løkke Rasmussen for at deltage i Tysklands største digitaliseringsmesse ‘Smart Country Convention’.

Det var første gang, at Berlin-messen afholdtes. Og messen tiltrak 10.000 beslutningstagere fra den offentlige sektor, politik, de digitale erhverv, interesseorganisationer og forskningsverdenen. Delegationen, der også bestod af energi- og klimaminister Lars Christian Lilleholt, sundhedsminister Ellen Trane Nørby og mere end 30 danske virksomheder, satte fokus på danske digitale-løsninger og erfaringer.

I løbet af messen sagde innovationsminister Sophie Løhde noget meget interessant:

„Sammenlignet med Tyskland fylder vi ikke meget på landkortet, men når det gælder offentlig digitalisering fylder vi internationalt set godt op i landskabet. FN har faktisk kåret os som verdensmestre i digitalisering. Og det er også baggrunden for, at tyskerne har udvalgt Danmark som sit officielle partnerland, der bl.a. skal give inspiration til en digital omstilling af vores naboland. Det kan vi godt være stolte af.“

Det er jeg helt enig med! Jeg synes også, at Tyskland kan lade sig inspirere af det digitale Danmark!

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: