Tyskland kan lade sig inspirere af det digitale Danmark

Den danske innovationsminister Sophie Løhde rejste sidste måned til den tyske hovedstad sammen med en dansk delegation under ledelse af statsminister Lars Løkke Rasmussen for at deltage i Tysklands største digitaliseringsmesse ‘Smart Country Convention’.

Det var første gang, at Berlin-messen afholdtes. Og messen tiltrak 10.000 beslutningstagere fra den offentlige sektor, politik, de digitale erhverv, interesseorganisationer og forskningsverdenen. Delegationen, der også bestod af energi- og klimaminister Lars Christian Lilleholt, sundhedsminister Ellen Trane Nørby og mere end 30 danske virksomheder, satte fokus på danske digitale-løsninger og erfaringer.

I løbet af messen sagde innovationsminister Sophie Løhde noget meget interessant:

„Sammenlignet med Tyskland fylder vi ikke meget på landkortet, men når det gælder offentlig digitalisering fylder vi internationalt set godt op i landskabet. FN har faktisk kåret os som verdensmestre i digitalisering. Og det er også baggrunden for, at tyskerne har udvalgt Danmark som sit officielle partnerland, der bl.a. skal give inspiration til en digital omstilling af vores naboland. Det kan vi godt være stolte af.“

Det er jeg helt enig med! Jeg synes også, at Tyskland kan lade sig inspirere af det digitale Danmark!

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (148 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: