Udsigt til vækst!

Det er da en god nyhed med udsigt til vækst: Sjællands regionsrådsformand Heino Knudsen og Slesvig-Holstens ministerpræsident Daniel Günther underskrev sidste uge en ny handlingsplan, der skal styrke samarbejdet mellem Region Sjælland og den nordtyske delstat! Samarbejdet skal sikre, at det ikke kun er de store byer som Hamborg og København, der får gavn af den kommende Femern-forbindelse.

„Femern-forbindelse er en gamechanger for udviklingen i både Region Sjælland og Slesvig-Holsten. Selve byggeriet skaber masser af nye muligheder for lokale virksomheder. Det skal vi selvfølgelig udnytte. Men forbindelsen kan også give vækst og udvikling på den lange bane, hvis vi gør en aktiv indsats regionalt og lokalt. Og med handlingsplanen gør vi nu noget helt konkret, der bidrager til vækst og udvikling i Region Sjælland“, siger regionsrådsformand Heino Knudsen.

Region Sjælland har siden 2017 haft en samarbejdsaftale med Slesvig-Holsten. Det er denne aftale, der nu bliver fulgt op med handlingsplan for 2019 og 2020. Efter mødet i Kiel ser Heino Knudsen frem til, at Femern-forbindelsen snart også bliver godkendt på den tyske side, så tunnelbyggeriet kan komme i gang. Her kann du læse handlingsplanen:

https://www.regionsjaelland.dk/

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

Foto: Region Sjælland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: