Udsigt til vækst!

Det er da en god nyhed med udsigt til vækst: Sjællands regionsrådsformand Heino Knudsen og Slesvig-Holstens ministerpræsident Daniel Günther underskrev sidste uge en ny handlingsplan, der skal styrke samarbejdet mellem Region Sjælland og den nordtyske delstat! Samarbejdet skal sikre, at det ikke kun er de store byer som Hamborg og København, der får gavn af den kommende Femern-forbindelse.

„Femern-forbindelse er en gamechanger for udviklingen i både Region Sjælland og Slesvig-Holsten. Selve byggeriet skaber masser af nye muligheder for lokale virksomheder. Det skal vi selvfølgelig udnytte. Men forbindelsen kan også give vækst og udvikling på den lange bane, hvis vi gør en aktiv indsats regionalt og lokalt. Og med handlingsplanen gør vi nu noget helt konkret, der bidrager til vækst og udvikling i Region Sjælland“, siger regionsrådsformand Heino Knudsen.

Region Sjælland har siden 2017 haft en samarbejdsaftale med Slesvig-Holsten. Det er denne aftale, der nu bliver fulgt op med handlingsplan for 2019 og 2020. Efter mødet i Kiel ser Heino Knudsen frem til, at Femern-forbindelsen snart også bliver godkendt på den tyske side, så tunnelbyggeriet kan komme i gang. Her kann du læse handlingsplanen:

https://www.regionsjaelland.dk/

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

Foto: Region Sjælland

About danrevisionblog (148 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: