Dansk erhvervsfremstød til Tyskland

Fra idag til kommende onsdag vil den danske statsminister stå i spidsen for et officielt erhvervsfremstød til Berlin. Fremstødet vil blive afholdt i forbindelse med den tyske Smart Country Convention (SCC). Danmark er som det eneste land blevet tilbudt status som partnerland, hvilket forventes at give en særlig god eksponeringsmulighed for de danske virksomheder, som deltager.

Temaet for SCC er digitalisering af offentlige services. Formålet med den danske deltagelse er at fremhæve de digitale løsninger, der anvendes i den offentlige sektor i Danmark som eksempler for den digitalisering af den offentlige sektor i Tyskland, man forventer vil ske i de kommende år.

SCC vil trække omkring 10.000 tyske deltagere fra forbunds- og delstatsniveau, kommuner, virksomheder mv., som alle søger at digitalisere deres forretning. Som en del af at være partnerland vil Danmark blive tildelt et område på messen, hvor danske virksomheder vil få mulighed for præsentere sig selv.

Fremstødet fokuserer på følgende tre sektorer:

* Future of Work – offentlig digitalisering og uddannelse

* Sustainable Urban Solutions – digitale løsninger, der bidrager til bæredygtighed (miljø og energi).

* Healthy Living – digitale løsninger indenfor sundhedssektoren, herunder en sundhedspor-tal.

Held og Lykke!

Hvis du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (148 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: