Tysk klassik-pris til dansk musik-fantasi!

En af den internationale musikindustris største priser, den tyske OPUS Klassik, Der Deutsche Klassikpreis, blev uddelt i kategorien „Musik-DVD-/Blu-ray-Produktion des Jahres (Musik)“ til den Danske Animationsfantasi MARIN, som er lavet over det danske symfoniske mesterværk „Marin op. 60“ af komponisten Axel Borup-Jørgensen.(1924-2012).
Kategorien omfatter samtlige internationale klassiske musikproduktioner udgivet på DVD/Blue Ray!

Musikken er indspillet af DR SymfoniOrkestret dirigeret af Thomas Søndergård, og produceret af Preben Iwan. Animationsfilmen er skabt af et internationalt team, med Morten Bartholdy som Art Director efter ide og koncept af Lars Hannibal. Filmen er produceret af Lückow Film for det lille danske pladeselskab OUR Recordings.

„Farverigt og forunderligt: Ny film om verden under havet fabulerer over symfonisk mesterværk af lyrisk dansk modernist”, skriver Politiken om MARIN.

En tysk pris for en dansk produktion – det er en rigtig god succes-historie, synes jeg!

Og hvis også du vil komme over grænsen og har derfor brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: