Deutsche Bahn lukker hovedstrækninger i flere måneder

Deutsche Bahn planlægger en renovering af vigtige ICE-strækninger. Derfor bliver centrale ruter lukket fra sommeren 2019 – som har konsekvenser for alle togpassagerer.

Stor koalition ønsker mere vedvarende energi

Efter længere tids uenighed er den store koalition nået til enighed og stræber efter en hurtigere udbyggelse af vedvarende energikilder. Inden slutningen af oktober skal der være en aftale på plads om en ekstraordinær udbud til virksomheder, der producere vedvarende energi, sagde SPD-forkvinde Andrea Nahles til pressemøde i Berlin.

Koalitionen har sat sig for at udbygge andelen af strøm fra vedvarende energikilder, så den udgør 65 %. Dette er et “ambitiøst mål”. I koalitionsforliget havde CDU og SPD noteret, at øge andelen af strøm fra vedvarende energikilder til at udgøre 65 % inden 2030. På nuværende tidspunkt udgør den 36 %.

Læs mere

Deutsche Bahn lukker hovedstrækninger i flere måneder

Togpassagerer i Tyskland kommer i de næste år til at opleve komplette lukninger af ICE-router, der kan vare i flere måneder. Deutsche Bahn fornyer de 27 år gamle højhastighedsstrækninger Hannover-Würzburg og Mannheim-Stuttgart helt fra bunden, meddelte selskabet. Renoveringsprojektet vil hindre den landsdækkende togtrafik i etapper indtil år 2023.

Talrige langdistance tog vil blive omdirigeret, så rejsetiden mellem de byer, det drejer sig om, vil under renoveringen blive forlænget med 30 til 45 minutter.

Læs mere og se kort

Ryanair lukker deres base i Bremen

Lavprisflyselskabet Ryanair trækker flere fly ud af Tyskland: Basen i Bremen lukker i starten af november, meddelte det irske selskab. To fly havde base der.

Fagforeningen Ver.di kunne berette om et brev, alle Ryanair-medarbejdere havde modtaget, hvori der stod, at grunden til ændringerne blandt andet var de seneste ugers strejker. Fagforeningen anklager flyselskabet for at flytningen er en “gengældelsesaktion” mod strejkerne.

Læs mere

About danrevisionblog (149 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: