Kom til Oktoberfest I København!

Et kryds i kalender! Den 20. september 2018 samler Dansk-Tysk Handelskammer både dansk og tysk erhvervsliv, når de byder ind til „oktoberfest“.

Årets Oktoberfest for Erhvervslivet foregår i Store Vega i København, og aftenen byder på traditionel tysk mad, Oktoberfest-øl og live-band fra Bayern. Oktoberfesten er Dansk-Tysk Handelskammers største årlige netværksarrangement for danske og tyske erhvervsfolk. Det er et perfekt mødested for at starte dansk-tyske projekter over grænsen!

”Handelskammerets årlige oktoberfest er en begivenhed, der samler erhvervsfolk på tværs af brancher, som alle har en forbindelse til det tyske marked,” fortæller Peter Hut, der er General Manager European Logistics for DACHSER Denmarks filial i Hvidovre. ”Derfor har vi valgt at være med som guldsponsor i år: Det er en chance for at samles om noget socialt og samtidig udvide sit netværk – og så er det ikke mindst hyggeligt! Det vil vi gerne støtte op om.”

Og hvis også du vil komme over grænsen og har derfor brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: