Kom til Oktoberfest I København!

Et kryds i kalender! Den 20. september 2018 samler Dansk-Tysk Handelskammer både dansk og tysk erhvervsliv, når de byder ind til „oktoberfest“.

Årets Oktoberfest for Erhvervslivet foregår i Store Vega i København, og aftenen byder på traditionel tysk mad, Oktoberfest-øl og live-band fra Bayern. Oktoberfesten er Dansk-Tysk Handelskammers største årlige netværksarrangement for danske og tyske erhvervsfolk. Det er et perfekt mødested for at starte dansk-tyske projekter over grænsen!

”Handelskammerets årlige oktoberfest er en begivenhed, der samler erhvervsfolk på tværs af brancher, som alle har en forbindelse til det tyske marked,” fortæller Peter Hut, der er General Manager European Logistics for DACHSER Denmarks filial i Hvidovre. ”Derfor har vi valgt at være med som guldsponsor i år: Det er en chance for at samles om noget socialt og samtidig udvide sit netværk – og så er det ikke mindst hyggeligt! Det vil vi gerne støtte op om.”

Og hvis også du vil komme over grænsen og har derfor brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (148 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: