Østersøruten er dansk-tysk succes!

Nu har tyske turisterne fået endnu en god grund til at besøge de danske kyster: Forleden  åbenedes Danmarks nye nationale cykelrute 8 – Østersøruten i Svendborg. 820 km snor sig som et 8-tal og binder det sydlige Danmark sammen.

Østersøruten er allerede i dag på top 10-listen over tyskernes mest populære langtursruter, men det er planen, at Østersøruten skal op blandt de allerbedste cykelruter i verden. Med en fokuseret indsats er det tidligere lykkedes at få både Vestkystruten og ruten mellem København og Berlin op på listen. Nu er turen kommet til Østersøruten.

“Jeg er glad for, at den nye Østersørute nu er en realitet. Cykelpuljerne har finansieret skiltning af ruten hele vejen rundt og gjort den til en oplagt destination for cykelturister. Ruten er kystnær, og så passerer den gamle købstæder og nationale seværdigheder. Jeg er derfor sikker på, at den kan være med til at løfte turismen i det sydlige Danmark”, siger transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen. Den nye Østersørute skal være med til at løfte cykelturismen i 17 syddanske kommuner. Den gør nemlig det sydlige Danmark til en oplagt rejsedestination for cykelturister fra hele verden – og især ra Tyskland.

Jeg synes, den nye cykelrute er et perfekt eksempel for dansk-tysk sammenarbejde, der virker!

Og hvis også du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
olga.kress@danrevision.net
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
www.danrevision-flensburg.net
 
#danrevision
#etableringityskland
#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: