Hvem bliver „Danish company oft he year“?

Kender du den? Prisen „German Company of the Year“ gives hvert år til et tysk selskab i Danmark, som har gjort sig positivt bemærket i dansk erhvervsliv ved at opfølge mindst et af kriterierne ekstraordinær vækst, innovation på det danske marked eller bemærkelsesværdige investeringer. Med prisen sætter Dansk-Tysk Handelskammer fokus på tyske investeringer i Danmark og deres bidrag med arbejdspladser, investering, viden og innovation.

I dette år vinder medicinalvirksomheden Boehringer Ingelheim prisen for deres succes i Danmark og bidrag til landet. Prisen blev uddelt allerede i juni.

Boehringer Ingelheim har været til stede på det danske marked i mere end 40 år. Det har skabt dem en stærk position, og i de seneste år har virksomheden opnået substantiel vækst i både omsætning og medarbejdere. Med 225 medarbejdere er det en af de største tyske virksomheder i Danmark. Boehringer Ingelheim har gennem investeringer i nye produktionsfaciliteter i Kalundborg vist en stor investeringsvilje i Danmark og er med til at skabe nye jobs.

Hvorfor findes der egentlig ikke nogen pris „Danish company oft he year“, som hylder danske virksomheder for deres succes i Tyskland? Det ville dog være en glimrende idé, ikke sandt? 😉

Hvis du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

 

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: