Tyske cyberforsikringer boomer i Danmark

De nyeste tal viser, at cyberforsikringer boomer i Danmark – og de kommer mere og mere fra Tyskland.

Den tyske forsikringsk­oncern HDI meddeler, at den på tre år har fordoblet sin omsætning i Danmark. Blandt andet via ny satsning på de helt store firmaer. Derudover buldrer cyberfor­sikringer derudaf og er på et år gået fra to til mere end 400 policer.

HDI-Gerling er et af Tysklands største industriforsikringsselskaber og det niendestørste i Europa. I Danmark har HDI-Gerling været til stede i mere end 20 år, hvor selskabet er en af markedslederne på nicheforsikringer som bestyrelses- og ledelsesansvar, professionsansvar og erhvervs- og produktansvar.

Ifølge de seneste tal for Forsikring & Pension, som er fra 2016, sidder HDI Global på 0,4 pct. af det danske skadeforsikringsmarked. Selskabet sælger dog kun erhvervsforsikringer, hvorfor markedsandelen her er større, og det var først i 2015, at selskabet begyndte at gå efter de store industrivirksomheder i Danmark. For at kunne følge med udviklingen på cybermarkedet har HDI i andet halvår af 2017 været nødt til at opkvalificere medarbejdere, så man er gået fra at have en enkelt, der sidder med cyberforsikringer, til at der i dag sidder tre.

Læs mere om denne boom-forretning mellem Danmark og Tyskland her:

https://finanswatch.dk/Finansnyt/Forsikring/article10222100.ece

Hvis du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (147 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: