Tyske cyberforsikringer boomer i Danmark

De nyeste tal viser, at cyberforsikringer boomer i Danmark – og de kommer mere og mere fra Tyskland.

Den tyske forsikringsk­oncern HDI meddeler, at den på tre år har fordoblet sin omsætning i Danmark. Blandt andet via ny satsning på de helt store firmaer. Derudover buldrer cyberfor­sikringer derudaf og er på et år gået fra to til mere end 400 policer.

HDI-Gerling er et af Tysklands største industriforsikringsselskaber og det niendestørste i Europa. I Danmark har HDI-Gerling været til stede i mere end 20 år, hvor selskabet er en af markedslederne på nicheforsikringer som bestyrelses- og ledelsesansvar, professionsansvar og erhvervs- og produktansvar.

Ifølge de seneste tal for Forsikring & Pension, som er fra 2016, sidder HDI Global på 0,4 pct. af det danske skadeforsikringsmarked. Selskabet sælger dog kun erhvervsforsikringer, hvorfor markedsandelen her er større, og det var først i 2015, at selskabet begyndte at gå efter de store industrivirksomheder i Danmark. For at kunne følge med udviklingen på cybermarkedet har HDI i andet halvår af 2017 været nødt til at opkvalificere medarbejdere, så man er gået fra at have en enkelt, der sidder med cyberforsikringer, til at der i dag sidder tre.

Læs mere om denne boom-forretning mellem Danmark og Tyskland her:

https://finanswatch.dk/Finansnyt/Forsikring/article10222100.ece

Hvis du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: