Tyskland er „smertens vej“ for danske feriebilister

De tyske motorveje – navnlig den tætpakkede strækning ved navn A7 – er „smertens vej“ for mange danske bilister på vej sydpå med familie, kufferter og badedyr.

Det viser en ny statistik fra SOS International, der afslører, hvor uheldene sker.

Turen gennem Tyskland er lang, varm og præget af stress, vejarbejder og kilometerlange køer.

Men det er også i Tyskland, at de fleste bilister oplever at få nedbrud på bilen. Ifølge SOS International, der hver sommer assisterer mere end 8.000 danske bilister med nedbrud i udlandet under den såkaldte Rødt Kort-ordning, tegnede Tyskland sig sidste sommer for mere end 36 procent af alle assistancer i Europa.

Og tendensen bliver med stor sandsynlighed den samme igen i år. Tyskland er et transitland, alle danskere skal igennem. SOS International hjalp 3.074 nødstedte danskere i Tyskland i uge 26 til 32 sidste år.

Så pas på – og ha’ en god rejse!

Hvis du har spørgsmål om at komme over grænsen, og hvis du har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (149 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: