Danske ulvehvalpe udvandret til Tyskland

Tre ud af de otte ulvehvalpe, som blev født ved Holstebro, er nu udvandret til Tyskland.

Takket være det centraleuropæiske ulvesamarbejde (CEwolf), som er en integreret del af Miljøstyrelsens overvågning af ulven, har det været muligt at fastslå de tre ulves identitet og oprindelse ved at matche deres DNA-profiler med det centraleuropæiske ulveregister. Fundene af de danskfødte ulvehvalpe i Tyskland viser, at det er nyttigt med internationalt samarbejde, når det gælder overvågning af dyr som ulve der bevæger sig over store afstande!

De tre danskfødte ulvehvalpe er alle blevet fundet i Slesvig-Holsten indenfor den seneste måned. Aarhus Universitet og Naturhistorisk Museum Aarhus, som overvåger ulven i Danmark for Miljøstyrelsen oplyser, at ulvehvalpe normalt forlader føde-territoriet i en alder af 10-22 måneder.

I lige linje over land svarer udvandringen til en afstand på 230-300 km fra deres danske fødested til de tyske fundsteder!

Og hvis også du vil komme over grænsen og har derfor brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (149 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: