Mørke stormskyer over den tyske økonomi, men…

Det tyske IFO-institut ved universitetet i München har skåret gevaldigt i sine estimater for væksten i den tyske økonomi i 2018 og til næste år.

I år venter IFO nu en vækst på kun 1,8 pct., mens det i foråret regnede med en vækst på 2,6 pct., og for 2019 er estimatet sænket til 1,8 pct. fra tidligere 2,1 pct.

Det fremgår af en meddelelse fra IFO-instituttet: „Økonomien har udviklet sig langt dårligere end ventet i de første måneder af 2018“, siger instituttets chefanalytiker Timo Wollmershäuser i meddelelsen. Ifølge instituttet er forretningsklimaet blevet forværret og risiciene i verdensøkonomien øget betydeligt, og ifølge chefanalytikeren samler “mørke stormskyer sig i øjeblikket over den tyske økonomi”.

MEN: „Ikke desto mindre tror vi, at opsvinget i den tyske økonomi fortsætter, men ikke i samme takt som i 2017“, siger Timo Wollmershäuser.

Hvis du fortsat har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

 

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About danrevisionblog (149 Articles)
Jeg har arbejdet sammen DanRevision i en årrække, og dette med stor fornøjelse, ikke mindst pga den meget professionelle tilgang til opgaverne, som stilles, her kan man altid forvente konstruktive forslag og opdateret viden, stort kendskab til såvel tysk som dansk lovgivning. DanRevision har et stort og dygtigt netværk i gruppen med specialviden på alle områder. Hos DanRevision er der altid et smil på og atmosfæren er meget afslappet, kan betegnes som dansk hygge, der tales dansk og man er tilknyttet et fast person, som kender dit Firma og er inde i sagerne. Jeg kan varmt anbefale DanRevision, de er med hele vejen, har løst alle opgaver uden problemer. Palle Bollerup medindehaver af Hoppe Danmark GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: