Mørke stormskyer over den tyske økonomi, men…

Det tyske IFO-institut ved universitetet i München har skåret gevaldigt i sine estimater for væksten i den tyske økonomi i 2018 og til næste år.

I år venter IFO nu en vækst på kun 1,8 pct., mens det i foråret regnede med en vækst på 2,6 pct., og for 2019 er estimatet sænket til 1,8 pct. fra tidligere 2,1 pct.

Det fremgår af en meddelelse fra IFO-instituttet: „Økonomien har udviklet sig langt dårligere end ventet i de første måneder af 2018“, siger instituttets chefanalytiker Timo Wollmershäuser i meddelelsen. Ifølge instituttet er forretningsklimaet blevet forværret og risiciene i verdensøkonomien øget betydeligt, og ifølge chefanalytikeren samler “mørke stormskyer sig i øjeblikket over den tyske økonomi”.

MEN: „Ikke desto mindre tror vi, at opsvinget i den tyske økonomi fortsætter, men ikke i samme takt som i 2017“, siger Timo Wollmershäuser.

Hvis du fortsat har brug for en god ven, der kender det tyske marked udenad og hjælper dig med at „transportere“ din virksomhed over grænsen, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

 

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: