Den tyske miljøstyrelse beklager mængden af gødning og pesticider

En undersøgelse foretaget af de tyske myndigheder tyder på, at det tyske landbrug ikke er skånsomt nok overfor naturen og miljøet. Konsekvenserne er dramatiske. Læs denne og andre top-erhvervsnyder fra Tyskland – på dansk.

Den tyske justitsminister planlægger en øvre grænse for stigning i husleje

Den tyske justitsminister Katarina Barley (SPD) har fremlagt et lovforslag for at revidere huslejebremsen. Det betyder, at en stigning i husleje endelig kan begrænses effektivt, beretter nyhedsavisen „Der Spiegel“ med henvisning til udkastet til lovforslaget. Den hidtidige huslejebremse har indtil nu ikke haft den ønskede effekt.

Ifølge der Spiegels gennemgang af lovforslaget skal udlejere fremover uopfordret meddele deres lejere, når de forlanger en højere husleje end den normale sammenlignelige husleje. Indtil nu har lejere selv skulle forlange oplysninger om forhøjet husleje. Ifølge lovforslaget bliver det også lettere for lejere at klage over en for dyr husleje.

Læs mere

Den tyske miljøstyrelse beklager mængden af gødning og pesticider i Tyskland

Det tyske landbrug udvikler sig for langsomt inden for natur- og miljøbeskyttelse påpeger en vurdering foretaget af den tyske miljøstyrelse. Angående mængden af pesticider og ødelæggelse af værdifulde økosystemer er der miljømæssigt tale om direkte tilbagegang, som klargøres i myndighedernes rapport ”Miljø og landbrug”.

Frem for alt er den lave antal af frugtarter, den høje mængde af gødning og plantebeskyttelsesmidler på markerne og af lægemidler i staldene problematisk, meddelte miljøstyrelsen.

Læs mere

Tyskland tilbagekalder store Audi-biler med snydesoftware

60.000 dieselbiler fra Audi skal tilbagekaldes, meddeler den tyske transportmyndighed KAB. Tyske transportmyndigheder har beordret Audis modeller A6 og A7 med dieselmotorer på 3,0 liter tilbagekaldt, da man har fundet snydesoftware i dem, meddeler det tyske transportministerium.

Audi meddelte onsdag, at 33.000 dieselbiler af transportmyndigheden KBA kræves tilbagekaldt i Tyskland på grund af “afvigelser” i udstødningsprogrammet.

Læs mere

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: