Ny “Überbrückungshilfe”​ for faste udgifter i Tyskland

Danske virksomheder med datterselskab i Tyskland kan modtage støtte i en Corona-tid. Per 1. juli trådte en ny hjælpepakke (Überbrückungshilfe) på 25 mia. Euro i kraft, hvor små og mellemstore virksomheder (SMV) kan søge om tilskud til dækning af faste udgifter. Virksomhedens revisor skal ansøge på vegne af virksomheden.

Puljen dækker perioden juni til august 2020. Pengene kan søges af alle typer SMV’er, som på grund af coronakrisen har oplevet en omsætningstilbagegang på minimum 60% i forhold til april og maj 2019, og som oplever en omsætnings-tilbagegang på 50% i perioden juni til august 2020. Pengene dækker 50% af de faste udgifter. Ved omsætningstilbagegang på over 70% dækkes 80% af de faste omkostninger. Der kan maksimalt ansøges om 150.000 Euro.Virksomheder med under fem ansatte kan som udgangspunkt få 9.000 Euro, mens firmaer med op til 10 ansatte kan få 15.000 Euro. Ansøgningsfristen er 31. august 2020!

Her kan du læse mere om muligheder og rettigheder for små virksomheder:

https://www.bundesfinanzministerium.de/Content/DE/Downloads/Steuern/corona-kleinstunternehmen.pdf?__blob=publicationFile&v=4

Og hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (291 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: